Klanten

Tessa Duste (Hrbs.)

De flexibele service van EbitWise is precies wat we nodig hadden. Het heeft ons de tools gegeven om onze financiële data veel inzichtelijker te krijgen en dit maakt het mogelijk voor ons om beter op cijfers te sturen dan voorheen. Wekelijks ontvangen we bruikbare inzichten op cashflow, resultaat en administratief gebied, waardoor we op tijd kunnen bijsturen.

Een must-have voor iedere start of scale- up die nog geen full time CFO in dienst kan nemen.

Jasper Alblas (jasperalblas.nl)

De controller van EbitWise heeft onze finance tak naar een hoger plan getild. Direct bij binnenkomst brengen ze de risico’s in kaart en aan de hand van hun tools komen ze snel tot gerichte oplossingen. Naast het op orde brengen van onze administratie, heeft EbitWise ons inzicht gegeven in onze historische data en hoe we onze inkoopbestedingen beter kunnen inrichten.

EbitWise is de partij voor start-up’s voor zowel de simpele finance taken, als de complexe financiële modellen.

Bart van der Werf (Innovation Booster)

EbitWise heeft op zowel operationeel als strategisch niveau een manier gevonden om een volledige finance functie in te richten en probleemloos te beheren. Het financial dashboard in PowerBI werkt fantastisch en legt de cijfers bijna zelf uit, hierdoor hebben onze managers ook direct de juiste informatie op maandelijkse basis.

EbitWise heeft ‘Finance 2.0’ ontwikkelt waarin ze eigen modellen en ervaringen voor hun laten werken en zo garanderen dat finance niet langer een fulltimer nodig heeft.