Met finance het verschil maken

We zijn er trots op dat we founders met briljante ideeën mogen ondersteunen. Samen met onze klanten vormen we een dynamisch scale-up netwerk waarin we dagelijks het verschil maken. Laat je inspireren door de verhalen van onze ondernemers.

B2B SaaS

In de snel evoluerende B2B SaaS-sector zijn het beheren van terugkerende inkomstenstromen, het begrijpen van de CLTV en het optimaliseren van de cashflow van cruciaal belang. Onze expertise helpt SaaS-bedrijven bij het navigeren door deze complexe financiële terreinen en zorgt ervoor dat ze efficiënt kunnen opschalen zonder de last van het inhuren van een fulltime financieel team.

Instant Commerce
Instant Commerce

Toen Instant Commerce hun Series A-ronde veiligstelde, leverde EBITWISE een senior financieel team om hun steile groeipad te beheren.

Pixyle
Pixyle

Pixyle houdt zich bezig met AI-gestuurde beeldherkenning. We hielpen hen met hun forecastmodellen die nodig waren om groeigeld binnen te halen.

Marketplaces

Online marktplaatsen worstelen met een unieke mix van transactievolume, leveranciersbetalingen en uitdagingen in meerdere valuta. EBITWISE helpt marktplaatsen deze complexiteiten te ontcijferen, waardoor groei wordt bevorderd zonder de overweldigende behoefte aan een interne financiële afdeling.

The Next Closet
The Next Closet

EBITWISE ondersteunde TNC via meerdere investeringsrondes. Omdat we goed geïntegreerd waren in hun activiteiten, konden we een gedegen due diligence-onderzoek uitvoeren.

Charly Cares
Charly Cares

Door een gerenommeerd platform te versterken dat ouders en babysitters met elkaar verbindt, speelde EBITWISE een centrale rol bij het veiligstellen van hun volgende financieringsronde.

Adviesbureaus

Dynamische omzetverantwoording en projectmatige boekhouding zijn kenmerken van de consultancywereld. Met EBITWISE aan hun zijde zijn adviesbureaus tot bloei gekomen door inzicht te verwerven in winstgevendheid en operationele efficiëntie, terwijl ze de vaste kosten van een vaste financiële staf hebben vermeden.

Innovation Boosters
Innovation Boosters

We hebben dit bedrijfsgerichte adviesbureau voorzien van praktisch inzicht in toekomstige inkomsten en volledige financiële beheersing van historische gegevens.

Ciphix
Ciphix

EBITWISE creëerde de financiële ruggengraat voor IT-implementatiebureau Ciphix om van een lokale start-up uit te kunnen groeien tot een grote speler op de Nederlandse markt.

Retail

De consumptiegoederenindustrie wordt gekenmerkt door voorraadbeheer, seizoensgebonden schommelingen in de vraag en complexe kostenstructuren. EBITWISE stelt deze bedrijven in staat hun financiële gezondheid scherp in de gaten te houden, zodat ze aan de marktvraag kunnen voldoen zonder te worden belast door fulltime financiële overheadkosten.

Stelz
Stelz

Stelz is een snelgroeiend bedrijf binnen de hard seltzer-industrie. Wij hebben geholpen deze groei op een financieel duurzame manier te beheren en succesvol te maken.

Parfumado
Parfumado

Deze tech-savvy leider in de cosmeticamarkt wendde zich tot EBITWISE om de financiële afdeling te stroomlijnen, waardoor deze volwassen kon worden als een Series-A scale-up.

Venture Capital

Private equity-bedrijven opereren in een omgeving waar veel op het spel staat en die nauwgezette due diligence, portefeuillebeheer en complexe financiële modellen vereisen. Met onze op maat gemaakte financiële diensten kunnen deze bedrijven zelfverzekerde, datagestuurde beslissingen nemen zonder de constante aanwezigheid van een uitgebreid intern financieel team.

Qey Invest
Qey Invest

Qey Invest werkte samen met Ebitwise. Door middel van op maat gemaakte financiële oplossingen hebben we de ondernemingen van Qey Invest versterkt, waardoor een gestroomlijnde financiële navigatie in hun portefeuille is verzekerd.

Karmijn
Karmijn

Een beleggingsfonds dat staat voor diversiteit. Wij ondersteunden Karmijn met diverse M&A werkzaamheden. Onze specialisten weten hoe ze een dataroom moeten vullen of assisteren bij analyses en afstemmingen.

Biotech

Navigeren door het financiële landschap van de gezondheidszorg en biotech impliceert inzicht in ingewikkelde R&D-uitgaven, hindernissen op regelgevingsgebied en de levenscycli van patenten. EBITWISE biedt gespecialiseerde financiële inzichten, waardoor deze innovators zich kunnen concentreren op doorbraken in plaats van op de balans.

Gadeta​

Gadeta is een pionier op het gebied van innovatieve kankerbehandelingen. We hebben hun financiële processen gestroomlijnd, waardoor ze de controle kregen die nodig was om door de snelle veranderingen in hun sector te kunnen navigeren.

MedRecord
MedRecord

EBITWISE verbeterde de maandelijkse financiële rapportage en subsidieadministratie en zorgde voor strategische CFO-begeleiding.

Media en entertainment

In de levendige wereld van media en entertainment is het beheren van royalty’s, intellectuele eigendomsrechten en fluctuerende inkomstenstromen van cruciaal belang. EBITWISE helpt deze creatieve hubs bij het vertalen van hun artistieke inspanningen naar duurzaam financieel succes zonder de beperkingen van een fulltime financiële afdeling.

Waterbear Networks
Waterbear Networks

EBITWISE heeft Waterbear bijgestaan bij de groei van hun organisatie van een klein Amsterdams kantoor naar een internationaal bekende speler.

Eyeforce
Eyeforce

EBITWISE hielp dit prijswinnende videoproductiebedrijf met kantoren in Amsterdam en Kaapstad met de professionalisering van de financiële functie.

Ready to scale your finance?

Contact

Ebitwise B.V.

Raamplein 1

1016 XK Amsterdam

KvK: 81485999

BTW: NL862112175B01

tel: +31 (0) 20 21 01 747

© Copyright 2023, All Rights Reserved by EBITWISE
EBITWISE B.V.
© Copyright 2023, All Rights Reserved by EBITWISE

Download de Ebitwise brochure

Zet de stap naar financial peace of mind. Onze brochure vind je een gedetailleerd inzicht in onze unieke aanpak.