Jeroen Heus wordt Partner bij EBITWISE

Jeroen Heus wordt Partner bij EBITWISE

Ervaren Finance Executive kiest voor het verder versnellen van de groei van EBITWISE

EBITWISE, de snelgroeiende en flexibele controller & CFO service voor scale-ups, kondigt vandaag de benoeming van Jeroen Heus als Managing Partner en Chief Financial Officer (CFO) of scale-ups aan. Met onmiddellijke ingang neemt Jeroen de eindverantwoordelijkheid op zich ten aanzien van de financiële activiteiten van alle klanten bij EBITWISE.

“We zijn trots dat Jeroen zich in zo’n cruciaal stadium van onze groei bij ons team heeft aangesloten”, zegt Dany van den Berg, oprichter en CEO van Ebitwise. “Jeroen’s bewezen financieel en strategisch leiderschap bij het opschalen van techbedrijven, in combinatie met zijn uitgebreide ervaring bij een van de Big Four Accountants, KPMG, zal een belangrijke rol spelen bij het begeleiden en versnellen van de groei van EBITWISE.”

Jeroen Heus heeft meer dan 25 jaar financiële, strategische en operationele ervaring in private kapitaalmarkten in verschillende sectoren, waaronder de software, telecom en digitale media-industrie. Meest recentelijk was hij de Finance Director van Media.monks, een toonaangevende producent van digitale reclame en marketing content en data consultancy met 5.500+ medewerkers.

Voordat hij bij Media.monks startte, was Jeroen CFO bij het influencer marketing bureau IMA, Interim Finance Director bij VoIP scale-up Enreach, vier jaar CFO/COO bij mediaproductie gigant IDTV en Accounting Director bij Meltwater, een door durfkapitaal gefinancierd SaaS-bedrijf, dat inmiddels beursgenoteerd is. Ruim 17 jaar werkte hij bij KPMG, waar hij verschillende senior functies bekleedde in zowel Nederland als de Verenigde Staten. Hij was onder andere Director in de IPO Services Unit.

“Ik heb enorm zin om deel uit te maken van deze snelgroeiende organisatie in de scale-up finance markt”, zegt hij. “De positiviteit, energie en gedrevenheid die van scale-ups uitgaan, trekken mij erg aan. Ik kijk ernaar uit mijn ervaringen, rond het leiden van bedrijven in verschillende groeifasen en het opschalen van techbedrijven, in te zetten. Daarbij zie ik het als de voornaamste missie om de finance organisatie van scale-ups net zo te moderniseren als de diensten die ze aanbieden. De finance wereld is in zijn algemeenheid nog wat conservatief, met veel bedrijven die nog met Excel werken, terwijl je veel diepere en realtime inzichten kan ontwikkelen met een IT-gestuurde organisatie. Zodoende kun je snel op grote kansen, quick wins, gevaren en toekomstscenario’s inspelen.”

De doorgewinterde financiële, strategische en operationele executive sluit zich aan na een gedenkwaardige fase van groei en innovatie voor EBITWISE. In 2020 en 2021 zijn een reeks biotechnologiebedrijven, SaaS platformen en duurzame maakbedrijven, zoals The Next Closet en De Dakdokters, klant geworden. Voor 2022 ambieert EBITWISE om zijn groei verder te versnellen.

Contact

Ebitwise B.V.

Raamplein 1

1016 XK Amsterdam

KvK: 81485999

BTW: NL862112175B01

tel: +31 (0) 20 21 01 747

© Copyright 2023, All Rights Reserved by EBITWISE
EBITWISE B.V.
© Copyright 2023, All Rights Reserved by EBITWISE
EBITWISE B.V.
© Copyright 2023, All Rights Reserved by EBITWISE

Download de Ebitwise brochure

Zet de stap naar financial peace of mind. Onze brochure vind je een gedetailleerd inzicht in onze unieke aanpak.